THY beklenen kar yağışı nedeniyle bazı seferlerini iptal etti
İHA

Meteoroloji'nin tahminleri doğrultusunda İstanbul’u etkisi altına alması beklenen kar yağışı nedeniyle hava ulaşımında sefer iptali geldi.

Bu kapsamda Türk Hava Yolları (THY), beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek bazı tarifeli seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

"HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE BAZI SEFERLERİMİZ İPTAL EDİLMİŞTİR"

Konuya ilişkin THY’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Yolcularımızın dikkatine; 10 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız ve +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.” denildi.

THY beklenen kar yağışı nedeniyle bazı seferlerini iptal etti

205 SEFER İPTAL EDİLDİ

THY'den yapılan yeni açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Havalimanı'nda 185 sefer iptali yapılmıştır. Bunların 114'ü iç hat, 71'i dış hat seferidir. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise 20 Anadolujet seferi iptal edilmiştir, seferlerin tamamı iç hat uçuşudur. Toplam 205 sefer iptali yapılmıştır. Operasyon gereği iptal sayılarının artması muhtemeldir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)