THY: İptal edilen biletlerde hak kaybı yaşanmayacak
İHA

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Nisan ayında tüm iç ve dış hat seferlerine ara verilmişti. Virüsün kontrol altına alınmaya başlamasıyla birlikte başlatılan normalleşme adımları kapsamında 1 Haziran itibarıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon olmak üzere 5 ilde tarifeli uçuşlar başlatıldı.

THY'den yapılan açıklamada, 4 Haziran’dan itibaren İstanbul’dan Türkiye’nin 34 iline sefer başlatılacağı belirtilecek şu ifadeler yer aldı:

"4 Haziran’dan itibaren Türk Hava Yolları olarak İstanbul’dan 34 Anadolu iline; Anadolujet olarak Ankara’dan 15 ile, Sabiha Gökçen’den 14 ile iç hat seferlerimiz yapılacaktır."

İPTAL EDİLEN BİLETLERDE HAK KAYBI OLMAYACAK

"İç hat seferlerinin kademeli yapılması sebebi ile geçmişten kalan seferler zorunlu olarak tarifeden çıkarılmıştır. İptal edilen seferlere ait biletlerde hiçbir hak kaybı olmayacaktır. Biletler istenen iç hat sefere değişiklik cezası ve ücret farkı alınmadan değiştirilecektir. Seferinize 3 günden fazla bir süre var ise yoğunluğu önlemek için çağrı merkezimizi daha sonra arayınız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)