Torununu yanlışlıkla vurarak öldüren dede serbest
İstanbul'da torununu, av tüfeği ile oynarken yanlışlıkla vurarak öldüren dede, mahkemece serbest bırakıldı.
- 13.03.2016 - 08:47

Bahçelievler'de dün meydana gelen olayda M.D.(52) av tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torunu Baran Abdi K.'yı başından vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan dede M.D. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından M.D. Bakırköy Adliyesi'ne, savcılık ifadesinin ardından da tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
ADLİ KONTROLLE SERBEST
Mahkeme M.D.'nin adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmasına karar verdi. M.D.'nin savcılık ve mahkemede verdiği ifadesinde çok üzgün olduğunu, tüfeğin kazayla patladığını ve olayın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi.