Tuğba Özay kazada ölen travestinin hikayesini anlattı

t

Kaza, geçen pazartesi günü saat 06.30 sıralarında Bergama-Soma Karayolu'nun 12'inci kilometresinde meydana geldi. Bergama'nın Ayaskent Mahallesi'nde bulunan müzikholde eğlenen Serdar Çınar (27) ve Mustafa Hızlı (27), mekanda garson olarak çalışan iki kişiyi eve bırakmak için yola çıktı. Manisa'nın Soma ilçesinde oturan kadın garsonu eve bırakan iki arkadaş, ardından Hızlı'nın yönetimindeki otomobille Bergama'ya yol alırken kaza yaptı.

ÜZERİNDEN KIZ KARDEŞİNİN KİMLİĞİ ÇIKTI

Çınar ve Hızlı kazada yaralanırken, üzerinden 2002'de ölen kız kardeşinin kimliği çıkan ve travesti olduğu anlaşılan 'Deniz' takma adlı İsmail Koray Erkan öldü. Erkan'ın cenazesi, dün yakınlarınca teslim alınarak İstanbul'a götürüldü. İkindi vakti kılınan namazın ardından Maltepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye ailesi ve arkadaşları katıldı.

MODACIYDI, MÜZİKHOLDE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Travesti Deniz'in ölümü sonrası hayatıyla ilgili ortaya çıkanlar üzdü. Modacı olduğu, cinsel kimliğini değiştirmek istemesi üzerine yalnız kaldığı, bu nedenle Bergama'daki bir müzikholde çalışmaya başladığı belirtilen Deniz'in bazı arkadaşlarınca reddedilmesi nedeniyle intihara kalkıştığı da belirtildi.

TUĞBA ÖZAY FACEBOOK'TA PAYLAŞTI

Geçen yıla kadar kıyafet tasarlayan Deniz'in ameliyat parası biriktirmek için çalıştığı ifade edildi. Deniz'in arkadaşlarından ünlü model Tuğba Özay, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulundu. Ünlü manken bir zamanlar birlikte çalıştığı modacısı Deniz ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşıp duygularını şu sözlerle anlattı:

Tuğba Özay kazada ölen travestinin hikayesini anlattı