Türkiye'den 3 ülkeye uçuşlar başladı
İHA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 3 ülkeye (Hollanda, Almanya ve İngiltere) uçuşların bugün başladığını bildirdi.

Bakan Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas YHT Projesi'nin şantiyelerinde yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu.

RİSKSİZ ÜLKELERLE TARİFELİ UÇUŞLAR BAŞLAYACAK

Karaismailoğlu, "Yurt dışı uçuşlar kontrollü başlatılmış olup 15 Haziran itibarıyla, risksiz ülkelerle tarifeli uçuş operasyonları başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'den 3 ülkeye uçuşlar başladı ViDEO

"'UÇULABİLİRLİK SERTİFİKASI' VERMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Koronavirüs ile mücadele kapsamında karada, denizde ve havada tüm tedbirleri alarak normalleşmenin önünü açmaya çalıştıklarını belirten Bakan Karaismailoğlu, geçtiğimiz hafta havalimanlarının faaliyete geçtiğini ve havalimanlarına verilen “Uçulabilirlik Sertifikası”nın verilmeye devam ettiğini aktararak, vatandaşların gönül rahatlığıyla hava yolu ve demir yolunu kullanabileceğini vurguladı.

Türkiye'den 3 ülkeye uçuşlar başladı

"UÇUŞLAR PEYDERPEY OLARAK TAMAMLANACAK"

Bakan Karaismailoğlu, açıklamalarının devamında, “İnşallah peyderpey olarak uçuşlarımız tamamlanacak. Bu konuda yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor şu anda, bütün taleplerimizi yaptık. Dışişleri, İçişleri, Sağlık ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarımızla el birliğiyle çalışıyoruz. Bu süreci de en kısa zamanda atlatıp, normal hayatımıza dönmenin çabası içindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'den 3 ülkeye uçuşlar başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)