İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Kabataş açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Kabataş açıklaması

Erzurum'un Oltu ilçesinde temaslarını sürdüren İçişleri Bakanı Efkan Ala, babaocağında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, güzel memleketin kadir şinas insanlarının Oltu'da olduğunu belirtti.

EFKAN ALA'DAN KABATAŞ AÇIKLAMASI

Bakan Ala, Oltu'da yaptığı konuşmasında Gezi Parkı olayları sırasında İstanbul Kabataş'ta bebeğiyle saldırıya uğradığı iddia edilen Zehra Develioğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

'GEZİ'DE TÜRKİYE'YE VERİLEN ZARAR DA ORTADADIR'

Medyada yer alan görüntülere ilişkin soru üzerine Bakan Ala, "Hiçbir olay, olayın bir kısmıyla izah edilemez. O zaman kişilerin kendileri de açıklamalarını yaptılar. Devlet elindeki bilgilerde o yöndeydi. O gün neler yaşandığını bütün Türkiye gördü. Şimdi neyi, kim, niçin araştırıyor Araştırdığında ne kadarını bulmuş oluyor da çıkıp bu hükümleri verebiliyor. Bunları kamuoyunun takdirine bırakıyorum. O olay gerçekleşmiştir, ilgililer ve işin sahibi, o olaya maruz kalan çıkmış bunu söylemiştir. Bu da adli tıp raporuyla teyit edilmiştir. Kim neyi, neden yeniden yanlış ve eksik bilgiyle gündeme getiriyor Burada, Gezi olaylarında Türkiye'ye verilen zarar da ortadadır, onun sonuçları da ortadadır. Yani bir günah çıkartma mıdır, bu. Onu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" cevabını verdi.