İdo İstanbul'da ilk DJ'lik sınavını verecek

İdo İstanbul'da ilk DJ'lik sınavını verecek

Eğitimine Amerika'da devam eden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, DJ'lik yapmak için İstanbul'a geri döndü. Boston'da Berklee College of Music'de eğitimini sürdürürken kendi parasını kazanmak için başladığı Dj'likte İstanbul'daki ilk performansını Mitanox sponsorluğunda 14 Aralık Cuma günü ünlü kulüp Masquerade'te sergileyecek.

"BEN ZATEN AŞIĞIM"

Önceki akşam annesi Derya Tuna ve arkadaşları ile Ulus'ta bir mekanda yemek yiyen İdo mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bol bol müzikten bahseden İdo, babasından kendisine ses değil kulak miras kaldığını söyledi. Gazetecilerin özel hayatı hakkındaki sorularına ise " Ben aşığım zaten anneme ve babama aşığım" dedi.

BABASININ ŞARKISINA DA COVER YAPACAK

Daha sonra gazetecilere teşekkür eden İdo, Cuma günü sergileyeceği performansa tüm gazetecileri davet etti. Şimdiden herkesin merakla beklediği performansta babası İbrahim Tatlıses'in bir parçasına da yaptığı özel cover'ı çalacağı öğrenildi. İdo Tatlıses'in yılbaşında İstanbul'da olacağı hatta yılbaşı sürprizi olarak da bir mekanda performans sergileyeceği öğrenildi.