İhsanoğlu cuma namazı çıkışı genç hafızla tartıştı

ihsanoğlu

Seçim çalışmaları için Trabzon'a gelen Ekmeleddin İhsanoğlu, konaklayacağı Kahramanmaraş Caddesi'ndeki otelden, bir süre dinlendikten sonra cuma namazı için ayrıldı.

"CHP ZİHNİYETİ İSLAMİYETE ZARAR VERDİ"

Kahramanmaraş Caddesi'nden yürüyerek İskenderpaşa Camisi'ne giden İhsanoğlu, çevredeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İhsanoğlu, İskenderpaşa Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından çıkışta cemaatle sohbet etti. Bu sırada, üniversite öğrencisi ve hafız olduğunu söyleyen bir genç, İhsanoğlu'na,"CHP zihniyeti İslamiyete zarar verdi. Kuran kursları kapatıldı. Siz cumhurbaşkanı olursanız Kuran iptal mi olacak" dedi.

İhsanoğlu cuma namazı çıkışı genç biriyle tartıştı İZLE

"SUS ARTIK! BEN KONUŞUYORUM"

İhsanoğlu, çevredekilerin uzaklaştırmak istediği gence cevap vereceğini söyleyerek, "Biz artık o tarihi geçtik. Uzlaşma başladı" yanıtını verdi. Gencin, CHP'ye yönelik eleştirilerini sürdürmek istemesi üzerine İhsanoğlu, "Sus artık. Ben konuşuyorum. Ben cumhurbaşkanı olursam sizden kıraat-ı aşere isterim" yanıtını vererek camiden ayrıldı.

İhsanoğlu cuma namazı çıkışı genç hafızla tartıştı

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ALKIŞLAYARAK DESTEK VERDİ

İhsanoğlu, daha sonra Meydan Parkı'nda oturup kısa süre vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Uzun Sokak'a geçip vatandaşlarla sohbet eden İhsanoğlu, esnaf ziyaretinde bulundu. İhsanoğlu'na, Uzun Sokak'taki ziyareti sırasında çevredeki vatandaşlar, alkışlayarak destek verdi. Bir vatandaş ise Trabzonspor atkısı hediye etti.