İki arkadaş kaldıkları evde ölü bulundu
DHA

İzmir'in Konak ilçesi Güzelyalı semtinde su satan bir iş yerinde dağıtıcı olarak çalışan 25 yaşındaki Efecan Balbay, sabah işe gitmeyince patronu merak etti.

PATRONU EVE GİRİNCE KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Telefona cevap vermeyen Balbay'ın iş yeri yakınındaki evine giden patronu, kapıyı açıp girince korkunç manzarayla karşılaştı. İş yeri sahibi, çalışanı Efecan Balbay ile onun arkadaşı 24 yaşındaki Semih Erdoğan Köse'yi ölü olarak buldu.

İki arkadaş kaldıkları evde ölü bulundu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, silahla vurulduğu belirlenen Balbay ve Köse'nin yaşamını yitirdiği saptandı. Gençlerin cesetleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayda kullanılan tüfek odada bulundu.

İki arkadaş kaldıkları evde ölü bulundu

TELEFON VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI İNCELENDİ

Polis ekipleri ise başlatılan soruşturma kapsamında Efecan Balbay ve Semih Erdoğan Köse'nin, telefonlarını ve sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı. Köse'nin, bir süre önce boşandığı eşine "intihar edeceğim" diye mesaj gönderdiği ancak "edemezsin" yanıtını aldığı anlaşıldı.

İNTİHAR OLABİLİR

Efecan Balbay'ın da tanıdıklarına mesaj atıp, elindeki pompalı tüfeğe uygun fişek aradığı öğrenildi. Bu bilgiler ışığında, olayın intihar olduğu üzerinde duruluyor.

FANATİK GÖZTEPE TARAFTARI ÇIKTILAR

Öte yandan, iki arkadaşın yakınları, her ikisinin de annesinin hayatta olmaması nedeniyle zaman zaman bu konuda dertleştiklerini, fanatik Göztepe taraftarı olduklarını söylediler.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)