İki milli yıldız arasında WhatsApp krizi

whays

Kralspor.com / Özel Haber

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile Almanya'da görüşmek için 'whatsapp' üzerinden yaptığı yazışmayı sosyal medya hesabından yayınlayarak, Çalhanoğlu'nun kendisini tanımamasına ve numarasını kimden aldığını sormasına tepki gösterdi. Daha sonra Hakan Çalhanoğlu, İnstagram'dan Kenan Sofuoğlu'nu aradığını ve problemin çözüldüğünü söyledi. Kenan Sofuoğlu da WhatsApp paylaşımını kaldırdı.

Almanya'ya giden Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile tanışmak istedi.

Kenan Sofuoğlu, telefon numarasına ulaştığı Hakan Çalhanoğlu'na bu isteğini WhatsApp mesajıyla iletti. Fakat Hakan Çalhanoğlu kendisini tanımadığını söyledi ve numarasını kimden aldığını sordu. Daha sonra da engelledi.

KENAN SOFUOĞLU: "YAKIŞMADI"

Bunun üzerine Facebook hesabından bir gönderi paylaşan Kenan Sofuoğlu, WhatsApp görüşmesinin ekran görüntüsüne de yer vererek, "Hakan Çalhanoğlu, beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli ama bize ulaşan hiç kimseye asla böyle cevap verip hesap sormadık. Yakışmadı." dedi.

İşte Kenan Sofuoğlu'nun paylaştığı, ikili arasındaki WhatsApp görüşmesi:

İki milli yıldız arasında WhatsApp krizi

''ÇOK KIRILDIM''

Konuyla ilgili Kralspor'a açıklamalarda bulunan Kenan Sofuoğlu, ''Gönülden sevdiğim, helal olsun dediğim birisiydi. Tanışmak istedim. Beni tanımayabilir ama selamımı alabilirdi. Adam beni Whatsapp'tan engelledi, çok kırıldım.'' dedi.

BARIŞTILAR

İki sporcu, daha sonra sosyal medya hesapları üzerinden yaşadıkları iletişimsizliği giderdikleri bilgisini paylaştı.

İki milli yıldız arasında WhatsApp krizi

İki milli yıldız arasında WhatsApp krizi