İnci sözlük Atilla Taş'ı Yunanistan'a öteledi

İnci sözlük Atilla Taş'ı Yunanistan'a öteledi

Atilla Taş'ın PSY'nin Gangnam Style parçasını Yam Yam Style şeklinde değiştirmesinin yankıları hala devam ediyor.

İnternet coğrafyasının yaratıcılıkta sınır tanımayan haylaz çocuları inci sözlük kullanıcıları, Atilla Taş'ı ve şarkısı Yam Yam Style'ı bambaşka boyutlara çekti. Daha kötü bir şarkı yapılamayacağını düşünen sözlük yazarları, organize olarak bu ayıbın temizlenmesi rolünü üstlendi. Hem de ne organizasyon...

NEW GREEK SONG 2012: YAM YAM STYLE

Dünyaya bu şarkı ile rezil olacağımızı düşünen sözlük kullanıcıları, video paylaşım sitesi Youtube'da şarkının altına "New Greek Song 2012 - Greece Hellas , He is best Greek Singer in the Greece." yazdı.

Şarkı bu şekilde sözüm ona Yunan şarkısı oldu. Parçayı seslendiren de Atilla Taş değil, Athillas Thasos isimli hayali Yunan şarkıcı gibi tanıtıldı.

Bu şakanın başlangıç noktası da Youtube'da şarkının altına gelen, "Beyler Yunanistan'a öteleyin" yorumu oldu.

İNCİ SÖZLÜK ZİYARETİ

Dün başlayan organizasyona “hdproduction” isimli yazar öncülük etti ve İnci Sözlük olarak yapılan ziyaret başarıya ulaştı.

Athillas Thasos, Twitter Türkiye gündemine yerleşti. Kendisi de Twitter'dan bu ziyarete cevap vermeyi unutmadı. Sadece Twitter değil hatta Wikipedia'da bile Athillas Thasos başlığı açıldı. YouTube için hazırlanan videoda da herkes Yunanca yorumlarda bulundu.

Athillas Thasos NEW GREEK SONG 2012: YAM YAM STYLE