Infiniti yeni QX30 Concept modelini tanıttı

ARABA

Infiniti, yeni QX30 Concept'i Cenevre Motor Show’da tanıttı. Çarpıcı siluete sahip iki kapılı konsept araç, göz alıcı hatları ve heyecan verici sürüş dinamikleri ile Premium müşterilerin beklentilerine yanıt verecek çok özel bir model.

ARAÇ SINIFINI YENİDEN CANLANDIRACAK

Infiniti, kompakt crossover segmentindeki QX30 Concept modelinin dünya prömiyerini Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdi. Infiniti, QX30 Concept modeli ile premium kompakt araç sınıfını yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Infiniti yeni QX30 Concept modelini tanıttı

AVRUPA'DA ÜRETİLECEK

Infiniti’nin premium konfor anlayışını crossover çizgileriyle harmanlayan yenilikçi QX30 modeli Avrupa’da üretilecek. Infiniti, kompakt sınıfa girişinin müjdesini ilk kez 2013 yılında Frankfurt Motor Show’da Q30 Concept modeliyle vermiş ve otomobilin Avrupa’da üretileceğini açıklamıştı.

DÜNYA PRÖMİYERİ CENEVRE FUARI'NDA

2015 yılının son çeyreğinde Avrupa’da satışa çıkması planlanan modelin 4×4 versiyonu olan QX30’un dünya prömiyeri de Cenevre Fuarı’nda gerçekleşti.

Infiniti yeni QX30 Concept modelini tanıttı

GÖZ ALICI ÖZELLİKLER

Infiniti standında düzenlenen basın toplantısında görücüye çıkan QX30 Concept, kendi sınıfındaki araçlardan beklenen konfor ve tasarım özellikleriyle sınırlarının oldukça ötesinde konumlanıyor.

Premium müşterilerin tüm beklentilerine yanıt veren iki kapılı Infiniti Q60 concept ise; göz alıcı hatları ile fuarda otomobilseverlerin beğenisini kazandı.

Infiniti yeni QX30 Concept modelini tanıttı