İrem Derici balayında İZLE

ENSONHABER.com / DETAY HABER Türk Pop Müziği'nin son dönemdeki yükselen yıldızı İrem Derici, geçtiğimiz hafta Kemer Country Orman Evi'nde radyocu Rıza Esendemir ile nikah masasına oturmuştu.

İrem Derici balayında İZLE

"BALAYI FONU"

Derici, 'Balayı Fonu' etiketini yapıştırdığı damacana ile düğünde paraları topladı. Çift, topladıkları parayla düğünden hemen sonra üstü açık antika arabayla havaalanının yolunu tuttu. Balayı için Maldivler’e uçtular.

İrem Derici'nin Balayı Fotoğrafları

İrem Derici balayında İZLE

DENİZ ALTINDA YEMEK YEDİLER

Sosyal medyadan balayı fotoğraflarını yayınlayan yeni gelin İrem Derici, keyfine diyecek yok. Eşi ile Hint Okyanusu’nun 5 metre altında bulunan deniz altındaki bir restoranda balinalar, vatoslar ve kaplumbağalar eşliğinde yemek yiyen Derici, paylaştığı videoda; "Bloglarda gördüğüm yerlere Allah gelmeyi nasip etti. Çok güzel buralar Allah size de nasip etsin" dedi.

İrem Derici balayında İZLE

"DÜNYANIN EN GÜZEL RESTORANI"

İrem Derici'nin 'bloglarda gördüğüm' dediği Rangali Adası’ndaki restoran New York Daily News tarafından ‘dünyanın en güzel restoranı’ olarak gösterilmişti. 14 kişi kapasiteli restoran müşterilerine 180 derecelik panorama sualtı manzarası sunuyor. Akşam yemeğini burada yemek isteyenlerin kişi başı 190 sterlin (670 TL) ödemesi gerekiyor.

İrem Derici balayında İZLE