Koç: Söyleyeceğimizi akşam söyleriz İZLE

Koç: Söyleyeceğimizi akşam söyleriz İZLE

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İnan Kıraç, oylarını Kandilli İlkokulu'nda kullandı.

"MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN"

Oyunu kullanan Rahmi Koç, "Akşam 5'ten sonra söyleyeceğimizi söyleriz" diyerek okuldan ayrıldı. Oy kullanmak için hasta eşiyle birlikte Kandilli İlkokulu'na gelen İnan Kıraç ise “Memlekete hayırlı olsun'' diye konuştu.

Koç: Söyleyeceğimizi akşam söyleriz İZLE

Koç: Söyleyeceğimizi akşam söyleriz İZLE

SPOR CAMİASININ TANINMIŞ İSİMLERİ AYNI OKULDA OY KULLANDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat Kandilli'de aynı okulda oy kullandı. Üsküdar Kandilli İlkokulu, yerel seçimler kapsamında spor camiasının tanınmış isimlerini ağırladı. Oyunu kullanan Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat, "Hayırlı olsun. İnşallah Türkiye huzurlu bir şekilde bu seçimleri bitirir ve huzurlu bir döneme başlar" dedi.

YAŞAR KEMAL DE AYNI OKULDAYDI

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da oyunu aynı okulda kullandı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Yıldırım, okuldan ayrılırken hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi. Diğer yandan, yazar Yaşar Kemal de Kandilli İlkokulu'na gelerek oyunu kullandı.