İsmail Kahraman ameliyat oldu
İHA

İsmail Kahraman ameliyat oldu

İsmail Kahraman'ın ameliyattan çıktığını ve durumunun iyi olduğunu belirten Davutoğlu, şunları söyledi:

"BİR KEZ DAHA GEÇMİŞ OLSUN"

"Kendisi çok kadim dostumuzdur. Hepimizin abisi konumundaydı sadece Meclis Başkanı olduktan sonra değil ondan öncesinde gençlik yıllarından beri beraberdik. Dünyanın en zarif, en nezih, en dikkatli insanlarından biriydi ve ülkemize geçmişte kültür Bakanı olarak son 1 buçuk yılda da Meclis Başkanı olarak çok büyük hizmetler yaptı. Herkes onun ahlakını, meziyetlerini bilir. Rahatsızlığı sebebiyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

"AMELİYATTAN SALİMEN ÇIKTI"

Ameliyattan salimen çıktı, durumu da doktorlarımızın verdiği bilgiye göre gayet iyi. İnşallah o nezih ve güzel üslubunu her zaman bundan sonra da Meclis Başkanlığı kürsüsünden duyabileceğiz. Allah şifa versin, onun Meclis Başkanlığı görevine de en iyi devamı suretiyle millete hizmet etme yolunda ona güç versin, sıhhat versin"

İsmail Kahraman ameliyat oldu

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Özel Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, TBMM Başkanı Kahraman'ın dün hastaneye yatırıldığı belirtilerek, yapılan ileri tetkiklerde hızlı ilerleyen ve rüptür (yırtılma) riski bulunan "Inflamatuor Abdominal Aort Anevrizması" teşhisi konularak, bugün ameliyata alındığı kaydedildi.

"AMELİYAT BAŞARIYLA TAMAMLANDI"

Ameliyatta hastalıklı damar bölgesine, damar grefti yerleştirildiği vurgulanan açıklamada, "Ameliyat başarıyla tamamlanmıştır. Takip ve tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmektedir." ifadesine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)