İstanbul için şiddetli fırtına uyarısı
AA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş'taki arkeolojik kazı çalışmalarının yapıldığı alanda inceleme yaparken, gazetecilere yaptığı açıklamada, kente etkili bir fırtına yaşanacağını söyledi.

SAATTE 75 KM

Marmara Denizi'nde hızı saatte 75 kilometreye varacak rüzgar için gerekli önlemlerin alındığını ve çalışmaların yapıldığını vurgulayan Topbaş, şöyle konuştu: "Meteorolojiden gelen bilgilere göre, öğleden sonra itibarıyla Marmara Denizi'nde bir fırtına beklenmekte. Tabii büyük ölçekli meteorolojik hadise olduğu için bilinmesi gerekiyor. Buna göre, günlük yaşamamızı ve davranışlarımızı düzenlememiz ve uyarılara dikkat etmemiz gerekiyor. Rüzgarın saatte 75 kilometre hıza ulaşabileceğinden bahsediliyor.

İstanbul için şiddetli fırtına uyarısı

ÇARŞAMBA GÜNÜ ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Çarşamba yani 30 Ağustos'un ilk saatlerinde etkisini azaltacak deniyor. Demek ki bugün itibarıyla gece de sürecek bir fırtına ile karşı karşıyayız. Dikkat etmek gerekiyor.

Taksim Tüneli'nde su baskını VİDEO

İstanbul için şiddetli fırtına uyarısı

Taksim Meydanı'nda şiddetli yağış VİDEO

"TEYAKKUZDAYIZ"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak teyakkuz durumundayız. AKOM, bununla ilgili hazırlıklarını yaptı. Çalışmalarını sürdürmekte. Vatandaşlarımız da bu hassasiyeti gösterirse, beraberce bu meteorolojik olayı sağlıklı bir şekilde geride bırakırız."

İstanbul'da yağmur ve fırtına etkili oldu

İstanbul'da şiddetli sağanak yağış VİDEO

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)