İstanbul'a Nisan ayı ortasında dolu yağdı
DHA

Nisan ayının gelmesiyle birlikte baharı bekleyen İstanbullular, kışı aratmayan manzaralar ile karşılaştı. Beyoğlu'nda saatler tam öğle vaktini 12:30'u gösterdiğinde hava aniden karardı. Gök gürültüsüyle birlikte dolu yağmaya başladı.İstanbul'a Nisan ayı ortasında dolu yağdı

HALK SAÇAK ALTLARINDA SAKLANDI

Günün her saati kalabalık olan Beyoğlu İstiklal Caddesi yağışın şiddetiyle boşaldı. Vatandaşlar doludan korunmak için saçak altlarına saklandı. Bazıları hırkaları, bazıları buldukları poşetleri kafalarına geçirerek korunmaya çalıştı. Dolu o kadar etkili oldu ki, yağmur olasılığına karşı yanlarında şemsiye bulunduran vatandaşlar bile etkilendi.

İstanbul'a Nisan ayı ortasında dolu yağdı İZLE

KIŞI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER

Araçların üzeri beyaza büründü. Bir süre sonra da İstiklal Caddesinin zemini tamamen beyaz oldu. Kar yağışına andıran sıklıkta yağan dolu kışı aratmayan görüntüler ortaya çıkardı. Dolunun bir süre sonra erimesiyle zemin suyla kaplandı.

İstanbul'a Nisan ayı ortasında dolu yağdı

ŞİŞLİ DE DE BENZER MANZARA

Şişli'de de kısa süreliğine yağan dolu araçların üzerini beyaza boyadı. Yol kenarlarında ise dolu birikintileri oluştu. Nisan ayında dolu yağışını sürpriz olarak değerlendiren vatandaşlar yağan dolulardan kartopu yaptı.

İstanbul'a Nisan ayı ortasında dolu yağdı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)