İstanbul'da trafik magandaları dehşet saçtı
İHA

Beyoğlu Irmak Caddesi üzerinde su dağıtımı yapan esnaf, siparişlerini teslim etmek için geldiği bir iş yerinin önünde trafik magandaları ile sözlü olarak bir tartışma yaşadı.

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışma büyüdü ve trafik magandaları araçtan inerek, su dağıtımı yapan esnafın etrafını sardı. Sözlü tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Aracın kapılarını açan trafik magandaları, Cengiz S. isimli esnafı darbetmeye başladı.

İstanbul'da trafik magandaları dehşet saçtı

BURNU KIRILDI

Uğradığı saldırıda Cengiz S.'nin burnu kırıldı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören vatandaşlar, olay yerine gelerek kavgayı ayırmaya çalıştı.

BİR DE ÜSTÜNE CEP TELEFONUNU ÇALDILAR

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavga sırasında trafik magandasının bir tanesi, Cengiz S.'nin cep telefonunu çaldı. Magandalar daha sonra geldikleri araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

Beyoğlu’nda trafik magandaları esnafı darbetti VİDEO

HASTANEYE KALDIRILDI

Uğradığı saldırı sonucu darbedilen Cengiz S,. olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kavganın trafikte yol verme meselesinden çıktığı iddia edildi. Polis, olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'da trafik magandaları dehşet saçtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)