İzmir'de garsonunu döve döve öldüren zanlı yakalandı
İHA

İzmir'in Konak ilçesinde, işlettiği barda garsonluk yapan Mustafa Demir'i döverek ölümüne neden olduğu öne sürülen Hasan Y., olaydan 5 gün sonra yakalandı. Emniyete götürülen Hasan Y.'nin, pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Cinayet kurbanı 29 yaşındaki Mustafa Demir, kendisini tekme tokat ve demir çubukla öldüren patronu olan bar işletmecisi Hasan Yücel'e, ölmeden dakikalar önce, "Ben senin için ölürüm ağabey." demişti.

RUHSAT SORUNLARI VARDI

Ruhsat sorunlarından dolayı aylardır mühürlü olan 'İzmirim 1922' isimli barın işletmeciliğini yapan Hasan Yücel,  mekanında garson olarak çalışan ve aynı zamanda korumalığını yapan Mustafa Demir'i de yanında götürerek, arkadaşları ile birlikte alkol almaya başladı.

AŞIRI ALKOL ALMIŞTI

Mustafa Demir, bir yandan alkol alıp bir yandan da cep telefonuna gelen aramaları yanıtlarken, patronu Yücel aşırı derece aldıkları alkolün de etkisi ile bir anda sinirlendi. Yücel, "Kapat artık şu telefonu. Sen ne biçim korumasın? Bir kere sen benimle aynı masada niye içiyorsun? Senin beni koruman gerekmiyor mu?" diyerek tepki gösterdi.

"ÖL O ZAMAN"

Aralarında ağabey kardeş ilişkisi olduğu öğrenilen Demir, iddiaya göre "Ağabey  gözünü seveyim bak. Böyle konuşma. Ben senin için ölürüm." yanıtını verdi. Hasan Yücel de bunun üzerine "Öl o zaman lan." diyerek, Mustafa Demir'i tekme tokat dövmeye başladı. Mekanda başlayan tartışma, kavgaya dönüşerek sokağa taştı. Kavga sırasında Yücel'in, demir çubuk kullandığı iddia edildi. Arbede sırasında düşen ve başını kaldırım taşına çarptığı öne sürülen Demir, yerde kanlar içinde kalırken patronu Yücel, talihsiz gence yerde birkaç tekme daha attı.

ZANLI YAKALANDI

Polis, izini sürdüğü Hasan Y.'yi, olaydan 5 gün sonra, kentte saklandığı bir evde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Hasan Y.'nin suçunu itiraf ettiği ve pişman olduğunu söylediği bildirildi.

İzmir'de garsonunu döve döve öldüren zanlı yakalandı

İzmir'de garsonunu döve döve öldüren zanlı yakalandı

(zanlı soldaki)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)