Kabataş'ta bir kapkaççı kendi çantasını kaptırdı

Kabataş'ta bir kapkaççı kendi çantasını kaptırdı

İlginç olay, Kabataş İskelesi'nde meydana geldi. Fas'tan gelen turist kafilesi kendilerini bekleyen otobüse yöneldi. İddiaya göre, bu sırada kapkaççı üç kadın, turistleri gözlerine kestirdi. Yaşlı turist kadına yönelen üç kadından biri, hızla kadının çantasını kaptı. Bu sırada iki kapkaççı hızla arabaya binerken, diğer kapkaççı hızlı hareket edemedi.

KAPKAÇÇI İLE TURİST BOĞUŞTULAR

Faslı kadın kapkaççıyı montundan yakaladı. Kapkaççıyla turist kadın boğuşmaya başladı. Hatta kapkaççı kadın yere düştü. Bu sırada montunu olay yerinde bırakan kapkaççıyı turist kadın çantasından yakaladı.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME DEVAM EDİYOR

Kapkaççı bu kez kendi çantasını bırakarak arabaya koştu. Arabaya binen kadın, diğer kapkaççılarla hızla uzaklaştı. Olay yerine gelen polis, kapkaççıya ait çantada telefon ve bir cüzdan buldu. Polis telefonda bulunan numaraları incelerken, turist kadın olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Kafilede bulunan diğer turistler, kapkaççıların yaşlı kadının çantasını çaldığını belirterek "O da kovalamaya başladı. Hatta kadının montunu ve çantasını yakaladı. Ama turistin çantasını çaldılar. Çantada 500 Euro varmış” dediler.
Olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi.