Kaptan Amerika Johnny Depp'i geride bıraktı

Kaptan Amerika Johnny Depp'i geride bıraktı

Marvel çizgi romanlarının en meşhur üyelerinden Kaptan Amerika yeni filmi ile rekor üstüne rekor kırıyor. Amerika Birleşik Devletleri genelindeki vizyon rakamlarına göre Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier) filmi, Johnny Depp'in başrolünde oynadığı Evrim (Transcendence) filmini tek kelime ile solladı.

KAPTAN AMERİKA KENDİ REKORUNU DA KIRDI

Başrollerinde Chris Evans ve Scarlett Johansson'un bulunduğu film, üç gün içerisinde sadece Amerika'da 26.6 milyon dolar kazanırken, uluslararası pazarda toplam kazanç 201.5 milyon dolara çıktı. Serinin önceki filmi İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger)'ın ilk 15 günde dünya çapında elde ettiği 177 milyon böylece fazlasıyla aşılmış oldu.

Son dönemin en çok ilgi gören animasyon filmlerinden Rio 2 ise, 22.5 milyon dolar ile Kış Askeri'nin son üç günlük gişesini takip etti. Üçüncü sırada ise Sony'nin Heaven is for Real adlı filmi 21.5 milyon dolarla ABD'nin vizyon krallarından biri oldu.

JOHNNY DEPP YİNE KAYBETTİ

Johnny Depp'li Transcendence ise açılışını üç günlük kazanç olarak 11.1 milyon dolarla tamamladı. Bu da Depp'in son yıllarda gişede kaybeden bir başka filmi oldu. Karanlık Gölgeler (Dark Shadows), Tutku Günlükleri (The Rum Diary) ve Maskeli Süvari (The Lone Ranger) bu filmler arasındaydı.