Kar tatili ilan edilen iller
Ajanslar

kar tatili

MUŞ

Muş’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı sistemle okula giden öğrenciler için okullar 1 günlük tatil edildi.

TUNCELİ

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi.

SİVAS

Sivas’ın Koyulhisar, Yıldızeli, Kangal, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Ali Kaban, yoğun kar yağışı sebebiyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

BİTLİS

Bitlis merkez ve bağlı köylerinde Mutki ilçe merkezi ve köylerinde Kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği, Tatvan, Ahlat ve Hizan ilçesinde de taşımalı eğitim gören öğrencilerinde yarın izinli olacağı bildirildi.

BAYBURT

Bayburt'ta yoğun kar nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

ERZİNCAN

Erzincan'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezinde ilk ve orta dereceli okullar ile Tercan ilçesinde taşımalı eğitim veren okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Ayrıca, Çayırlı ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların tamamında, Refahiye ilçesinde ise taşımalı sistem kapsamında eğitim gören öğrenciler için eğitime 20 Ocak Çarşamba ara verildi.

ORDU

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan karın bazı olumsuzluklar oluşturabileceği belirtildi.

Açıklamada, Akkuş ilçesinde İMKB Yatılı Bölge Okulu ve Ahmet Cürebal İmam Hatip Ortaokulu hariç tüm okullar, Gölköy ilçe merkezi hariç tüm okullar ile Aybastı, Gürgentepe ve Mesudiye ilçelerindeki okulların tamamında eğitim ve öğretime 20 Ocak Çarşamba ara verildiği ifade edildi.

BURSA

Bursa Valiliği, gece ve yarın sabah buzlanma ve don beklenmesi nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

ÇORUM

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı dolayısıyla kent merkezi ile bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli tüm okulların Valilik kararı ile 20 Ocak Çarşamba tatil edildiği belirtildi.