Karamollaoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan basın açıklaması
ensonhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Türkiye'nin sorunları ve mazbata alamayan belediyelerin akıbeti görüşüldü.

Kılıçdaroğlu,  Karamollaoğlu'nun göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür etti.

Karamollaoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan basın açıklaması

Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, YSK üzerinden açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi Lideri,  "Ülkemiz seçim atmosferinden kurtulmuş değil, ümit ediyoruz YSK son kararı verecek. Bu kararlar kanunlar neticesinde verilecek. Bizim adaletten başka bir güvencemiz yok. Bu konuları sükunet içerisinde geçirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan basın açıklaması

"MAZBATAMIZI VERİN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu YSK'dan, Ekrem İmamoğlu için mazbatayı istedi. Temel Karamollaoğlu da Kılıçdaroğlu'nun bu düşüncelerine katıldığını belirtti.

Kılıçdaroğlu, ''(İstanbul seçimlerinde tartışmalara ilişkin) Tüm bu olanlar, sadece dünyada değil toplum vicdanını da yaralar. Dünyanın Türkiye'nin adalet anlayışına bakışı da değişir. Umarım böyle bir yanlışın içine düşmezler. YSK, adalet çerçevesinde karar vermeli.'' ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu ise, "YSK, neticede noktayı koyacak. Bu kararlar da bugüne kadarki teamüller çerçevesinde gerçekleşecek. Vatandaşın da gönlüne uyacak bir karar verirler." diye konuştu.

Karamollaoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan basın açıklaması İZLE