Kazdağları piknikçi mangalıyla duman altı
Ajanslar

kaz dağları

Çanakkale'deki Kazdağları, tatil süresince yoğun mangal ateşi nedeniyle duman altında kaldı. Bozulmamış doğası, bitki örtüsü, pınarları ve şelaleleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Kazdağları, bayram tatilinde de en sık tercih edilen adreslerden biri oldu.

Özellikle sıcak havadan bunalan vatandaşlar temiz ve serin havası nedeniyle soluğu Kazdağları'nda aldı. Bu nedenle Kazdağları günübirlikçi ziyaretçilerle dolup taştı.

DUMANDAN GÖZ GÖZÜ GÖRMEZ HALE GELDİ

Piknik için yakılan ateş ve mangallardan çıkan duman, mesire alanında göz gözü görmez hale getirdi. Mesire yerinin çam ormanlarıyla çevrilmesi nedeniyle dumanın saatlerce dağılmadığını ifade eden Evciler Köyü Muhtarı Süleyman Balcı, ziyaretçilerin bir kısmının dumandan rahatsız olarak mesire yerini terk ettiğini söyledi.

Kazdağları piknikçi mangalıyla duman altı

"ÜNLÜ ALANIMIZI DUMAN ALTINDA BIRAKTI"

Mesire yeri işletmeciliğinin köy muhtarlarına ait olduğunu belirten Balcı, "Uzun bayram tatilinde daha öğle saati olmadan yakılan mangallar temiz havasıyla ünlü alanımızı duman altında bıraktı. Bu soruna çözüm bulmak için mangalları mesire yerinin dışında bir bölgeye toplu olarak taşımak istiyoruz" dedi.

Kazdağları piknikçi mangalıyla duman altı