Kelly Brook takvim kızı oldu

Kelly Brook

Son dönemde nişanlısı David McIntosh'la bir dargın bir barışık ilişki yaşayan Kelly Brook, 12 pozdan oluşan takvimini önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek.

Moda sektörü için "emeklilik" yaşına gelmesine rağmen hala en gözde bikini ve iç çamaşırı mankenlerinden biri olan 34 yaşındaki Kelly Brook, güzellik sırlarını paylaştı.

Kelly Brook- Foto Galeri

"KENDİMİ TAZE HİSSEDİYORUM"

"Ben süper zayıf bir kız değilim ve yemeği seviyorum. Benim için bir çekime hazırlık sıkı bir egzersiz programından geçmiyor. Benim için önemli olan kendimi taze hissetmem." Brook, "kıvrımlı bir bedeni olduğunu" söyleyerek "değişmeyi hiç istemediğini de" sözlerine ekledi.

"ABUR CUBURU SEVERİM"

Kız arkadaşlarıyla gece gezmelerine gitmeyi sevdiğini de belirten Kelly Brook "Şarap ya da kokteyl eşliğinde güzel yiyecekler yemeyi severim. Bunu her gün yapmıyorum ama sevdiğimi de inkar edemem" dedi. Brook, abur cubur yiyecekleri sevdiğini de belirtti.

Kelly Brook spor yaptığını da belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Spora giderim, ama bunu ciddiyet ve titizlikle yapmam. Sadece kendim için bir şey yaptığımı düşünüp bundan mutlu olurum."

Kelly Brook takvim kızı oldu

Kelly Brook, beden ölçülerinin aslında hiçbir anlamı olmadığını da belirtti: "Sürekli belimizin ya da kollarımızın kaç santim olduğunu konuşup duruyoruz. Oysa asıl önemli olan kafanızın içinde ne olup bittiği. Sizin fikriniz ve kendinizi nasıl gördüğünüz geri kalan her şeyden daha önemli."

Brook yaşlanmayla ilgili bir korkusu olmadığını da dile getirdi: "Anladım ki insan 30'larına geldiğinde biraz daha rahat olmalı. Bu dönemde yaşamdan, seksten ve bedeninizden memnun olmaya başlıyorsunuz. Bedeninizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz."

"YAŞLANMAKTAN KORKUYORUM"

Yaş almaktan korktuğunu söyleyen Brook, "Ama sanırım yaşlanmanın en iyi yanı daha deneyimli olmak ve hayata daha güvenli biçimde yaklaşmak" dedi.

Kelly Brook takvim kızı oldu