Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da

Bursa’da bir kamyoncu, esnafı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sitem etti. Kamyoncular Sitesi’nde şoförlerle bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir kamyoncu arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

CHP’ye sitem eden kamyoncu, "CHP‘ye yıllardır oy verdik. Adam gelip şunu, bunu yapacağım diyor. Ondan sonra senin evini yıkıyor. Yani bu mu siyasettir? Garibanın evini yıkmak mı? Neden zenginin evini yıkamıyorlar? Siyaset yalan kardeşim" dedi.

Kamyoncudan Kılıçdaroğlu’nu şok eden sözler İZLE

KILIÇDAROĞLU'NUN BURSA GEZİSİ

Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da esnafı ziyaret etti. Metroya binen Kılıçdaroğlu vatmanla selfie çekti.

SABAH ÇORBACIYA GİTTİ

Dün gece çeşitli programlara katılmak üzere Bursa'ya giden Kılıçdaroğlu, konakladığı otelden sabah saat 06.00'da ayrıldı. İlk olarak Mesken Meydanı'nda vatandaşlarla görüşüp esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, sabah kahvaltısı için de çorbacıya gitti.

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da

SES GETİREN BİR MUHALEFET

Lokanta sahibi, ana muhalefet liderinden ses getiren bir muhalefet yapmasını istedi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Elimizden geldiği kadar ses getirmeye çalışıyoruz" cevabını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da metroya bindi İZLE

VATMANLA SELFİE ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu daha sonra Mesken Taksi Durağı'nda taksi şoförleriyle çay içti, ardından metroya bindi. Kılıçdaroğlu'nu metroda gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kılıçdaroğlu metroyu kullanacak vatmanla selfie çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da

İNSANLARLA SOHBET ETTİ

Metroya bindiği sırada Kılıçdaroğlu'nu karşısında gören bir vatandaş, "Ne kadar şanslıyım metroya biniyorum karşıma muhalefet lideri çıkıyor" dedi. Metrodaki vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu'nu dışarıdan da korumaları ve eskort ekipleri takip etti. Kemal Kılıçdaroğlu metro yolculuğunun ardından 3 çocuklu bir işçi ailesinin evinde sabah kahvaltısına konuk oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da