Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi

2007 Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 2010 sezonuna hazırlık amacıyla test sürüşleri için bulunduğu İspanya'da kaza geçirdi. Milli motosikletçinin kesi oluşan sol işaret parmağına dikiş atıldı.

GÜNÜ HASTANEDE GEÇİRDİ
Takımı Honda'nın İspanya'nın Valencia kentinde gerçekleştirdiği test sürüşlerine katılan Kenan Sofuoğlu, pistte yaptığı kazanın ardından günü hastanede geçirdi.

PARMAĞINA DİKİŞ ATILDI
Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sol işaret parmağında kemiğe kadar uzanan bir kesinin oluştuğunu söyledi. Testlerdeki deneme sürüşlerinin iyi geçtiğini, ancak kötü bir kaza yaşadığını anlatan Sofuoğlu, şöyle konuştu:
''Test sürüşleri sırasında ciddi bir kaza geçirdim. Parmağımın yarı yerine kadar kesi oluştu. Doktorlar kemiğin kırılmış olmasından korkuyordu. Dün gün boyu hastanede kaldım. Ancak kemikte sorun olmadığı anlaşıldı. Şu an parmağımda dikiş var. Bu şekilde test sürüşlerini zor da olsa bugün tamamlamam gerekiyor. Çünkü Honda, MotoGP 2 için yeni bir motosiklet geliştirdi. Benden bunu denememi istiyor, görüş bekliyorlar. Eğer motosikleti beğenirsem ben de kullanabilirim.'' Parmağında şişlik oluştuğunu dile getiren Sofuoğlu, test sürüşlerini buz torbası kullanarak yapabileceğini de sözlerine ekledi.
Kenan Sofuoğlu, 2010 sezonuna hazırlık amacıyla ikinci test sürüşleri için İspanya'ya gitmişti.