Kısa süreliğine ücretsiz 5 iPhone uygulaması
ensonhaber.com

iOS uygulama mağazası, birçok ücretli oyun veya uygulama barındırıyor. Normalde ücretli olarak satılan bu uygulamalar, geliştiriciler tarafından kısa süreliğine indirime giriyor veya ücretsiz oluyor. Aşağıda sizler için hazırladığımız liste, normalde ücretli olup kısa süreliğine ücretsiz hale gelen uygulamalardan oluşuyor. 17 Ocak'tan itibaren ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz uygulamaların indirimleri kısa bir süre için geçerli olacağından, elinizi çabuk tutmanızda yarar var.

İşte kısa süreliğine ücretsiz olan 5 iOS oyun ve uygulama:

1. PLUSKEYpluskey

Küçük bir hesap makinesi klavyesi olan Pluskey, klavyeyi kullanarak hızlı bir şekilde hesap makinesi fonksiyonlarına ulaşmanızı sağlıyor.

İNDİR

2. BLINK – QUICK MEMO

blink

Not alma ve yapılacaklar listesi uygulaması olan Blink, oldukça basit bir kullanıma sahip. Yapılacaklar listenizi, randevularınızı ve diğer önemli gelişmeleri kolay bir şekilde kaydedebileceğiniz uygulamayı kısa bir süreliğine ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İNDİR

3. TANK SUPER WARS

app store

Klasik tank oyununun aynısı olan Tank Super Wars, çocukluğunuzda oynadığınız Tank deneyimini telefonunuza getiriyor.

İNDİR

4. WORDSCANNER PRO

WORLD

Klasik bir PDF tarayıcısı olan Wordscanner, içerisinde birçok özellik barındırıyor. Belgeleri, fotoğrafları ve diğer birçok içeriği kolayca tarayıp PDF formatına dönüştüren uygulama, sahip olduğu güçlü algoritma sayesinde çıktı dosyalarınızda maksimum iyileştirme sağlıyor.

İNDİR

5. RINGS LINKING

rings

Klasik şeker eşletirme oyunları tarzında olan Rings Linking, aynı renkteki halkaları birbirine bağlayarak oynanıyor.

İNDİR