Bir varoluş mücadelesi romanı:  Ben Orada Yokken
ensonhaber.com

Nemesis Kitap’tan çıkan eseri raflardaki yerini alan Banu Demir, hayatı sorgulatan, geçmiş, şimdi ve gelecek arasında bağ kurduran ve çarpıcı kurgusuyla dikkat çeken Ben Orada Yokken’i edebiyatseverlerin beğenisine sundu.

Etrafınızda olup biteni görmediğinizi sadece konuşulanları duyabildiğinizi ve hiçbir tepki vermediğinizi düşünün. Konuşmak isteyip konuşamadığınızı... Geçmişinizle hesaplaşmak için çok vaktiniz varken, düzeltmek için hiç şansınızın olmadığını hayal edin.

TALİHSİZ OLAY...

Başına gelen talihsiz bir olayla komaya giren ve o karanlıkta tüm hayatının muhasebesini yapmak zorunda kalan Gizem'in de tek istediği uyanmak ve her şeye yeniden başlamak için ikinci bir şans yakalamaktı.

Hayatına koma halinde devam ettiğinin farkında olmayan sevdiklerine geri dönüp, onları da uykularından uyandırabilmektir. Oysa her şansın büyük bir bedeli de vardı hayatta...

Bir varoluş mücadelesi romanı:  Ben Orada Yokken

VAROLUŞ MÜCADELESİ

Ben Orada Yokken, okuyanları gerçeklerle yüzleştirecek ve hayatın kıymetini yeniden hatırlatacak bir roman. Bir ayna, bir varoluş mücadelesi ve geç atılmış bir çığlık...