Modern çağa bir haykırış kitabı: Yeni Dişil
ensonhaber.com

Raflarda yerini alan kitabın tanımladığı Yeni Dişil kimdir? Bu bir hareketin başlangıcı mıdır? İçinde yaşadığımız çağın kadını Yeni Dişil olmaya giden yolda hangi duraklardan geçmeli? Kadın Beden formunda iyi yaşamak nasıl mümkün olur?

Dünya neden aşırı erilliğin baskısı altında? Modern Çağın kadınları sıklıkla hangi ruhsal ve fiziksel sağlık sorunlarıyla karşılaşıyorlar? Bunlardan çıkış yolları nelerdir? Gibi pek çok sorunun yanıtını içeriyor.

Sağlıklı, mutlu ve kendinin farkında bir yaşam sürdürmek isteyen her kadın için bir yol haritası niteliği taşıyan Yeni Dişil ile içinizden başlayan ve tüm dünyaya yayılan bir iyi olma hâlinin sırlarına ulaşacak, edindiğiniz bilgilerle hayatınızın her alanında yeni bir başlangıç yapacaksınız.

Modern çağa bir haykırış kitabı: Yeni Dişil

Sayfa: 328

Tamamlayıcı teknikler

Kitabın satırlarında yaşayacağınız farkındalıklar sizi bir daha geri dönüşü olmayan bir bilinç seviyesine getirecek. Yaşadığımız tüm sorunlar için koruyucu, önleyici ve tamamlayıcı tekniklerle bulaşacaksınız.

Dengenin önemi

Modern Dünyanın Erilleştirdiği Kadınlıktan, Yeni Dişile Dönüşüm Yolculuğunun anlatıldığı kitap, iş ve özel yaşamda mutluluk için; dişil ve erl yetkinliklerin dengesinin önemine dikkat çekiyor.