Konsomatrise aşık olan uzman çavuş cinnet getirdi: 2 ölü

Konsomatrise aşık olan uzman çavuş cinnet getirdi: 2 ölü

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde faaliyet gösteren Harem Gece Kulübü’nde meydana gelen olayda, gece kulübüne giden Uzman Çavuş Kubilay Güler, uzun süredir tanıdığı ve aşık olduğu Fas uyruklu konsomatris Siham Benchargui alıp götürmek istedi. Ancak hem Benchargui bu isteği olumlu karşılamadı hem de gece kulübünün bekçisi Hüseyin Demiri, uzman çavuşa kadını götüremeyeceğini söyledi.

"SEVDİM SADECE"

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre, öfkelenen 29 yaşındaki Kubilay Güler tabancasına sarıldı ve önce sevdiği kadının kafasına bir kurşun, sonra da gece kulübü görevlisinin boynuna bir kurşun sıktı. Olay sonrasında ağır yaralı vaziyette ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 34 yaşındaki Hüseyin Demiri, yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralı vaziyette hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan konsomatris Siham Benchargui ise yapılan tüm müdahalelere karşın öğle saatlerinde hayata veda etti. Olay yerinden kaçan Uzman Çavuş Güler polis tarafından yakalanırken, mahkemeye çıkarılan uzman çavuş, “Sevdim sadece” diyerek kendini savundu, ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konsomatrise aşık olan uzman çavuş cinnet getirdi: 2 ölü

KARS'TAN SEVK EDİLMİŞ

Aslen Amasyalı olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Kubilay Güler, yaklaşık 5 yıldır TSK’da görev alıyordu. KKTC’ye ikinci görev bölgesi olarak sevk edilen Güler, daha önce de Kars Sarıkamış’ta görev yaptı. Zanlı hakkında ayrıca bağlı olduğu askeri birlik tarafından Siham Benchargui ile birlikte Karpaz’a gidip birliğine haber vermediği için ortadan kaybolduğu gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Güler’in TSK’dan ihraç edilmesi beklenirken istenirse yargılaması Türkiye’de yapılacak.