Korkutmak için bacağından vurduğu kişi yaşamını yitirdi
İHA

İbrahim Fikret Hakverdi, 14 Şubat Sevgililer Günü birlikte yaşadığı Moldova uyruklu Lilia M.'ye çiçek alıp, evine gitmek üzere yaya yola çıktı. Hakverdi, apartman kapısından girmek üzereyken arkasından bir kişi gelerek, bacağına ateş edip kaçtı.

BİR GÜN SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralanan Hakvverdi, Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak bir gün sonra hayatını kaybetti. Hakverdi'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılıp, otopsi yapıldıktan sonra yakınları tarafından alınıp toprağa verildi.

Korkutmak için bacağından vurduğu kişi yaşamını yitirdi

300 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Hakverdi'nin ölümünün ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, katil zanlısını bulmak için çalışma başlattı. Polis, olay anını gösteren ve zanlının kaçış ile geliş güzergahında bulunan 300 güvenlik kamerasını topladı.

Polis, bu kameraları olayın olduğu saatin bir saat ilerisi ve gerisi olarak saniye saniye izledi. Yapılan izlemelerden sonra cinayeti, para meselesi yüzünden Doğan G. isimli şahsın işlediğini, Cenker Ş., Birol B. ve Onur G. isimli şahısların ise bu kişiye yardım ettiğini belirledi. Yapılan bu tespitin ardından polis, şafak vakti şüphelilerin evlerine baskın düzenledi.

Korkutmak için bacağından vurduğu kişi yaşamını yitirdi

TUTUKLANDILAR

Baskınlarda gözaltına alınan 4 kişi, emniyete getirilerek sorguya alındı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Doğan G. ve Canker Ş., çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Diğer iki zanlı, adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)