Kraliçe Elizabeth'in eşi trafik kazası geçirdi
ensonhaber.com

Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip, kendi kullandığı Range Rover marka otomobili ile kaza yaptı. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Prens'in kazada yara almadığı açıklandı.

Kraliçe Elizabeth'in eşi trafik kazası geçirdi

Kraliçe Elizabeth'in eşi trafik kazası geçirdi ViDEO

DURUMU İYİ

Sağlık durumu hakkında "öldü, ölecek" haberleri ortaya atılan ve bahisçiler tarafından "Bu yıl ölecek." denilen Prens Philip, trafik kazası geçirdi.

Olayın, yerel saatle 15:00 sularında Kraliyet'in Sandrigham'daki Sarayı yakınlarında meydana geldiği açıklandı. A149 kara yolunda meydana gelen kazada, Edinburgh Dükü Prens Philip'in muayene ardından durumunun iyi olduğu, Sandringham'daki mülke geri döndüğü ve önlem olarak bir doktor tarafından müşahade altında tutulduğu ifade edildi.

Kraliçe Elizabeth'in eşi trafik kazası geçirdi

PRENS ŞOKA GİRDİ

Prens Philip'in araçtan çıkmasına yardım ettiklerini belirten görgü tanıkları, Prens'in şoke olmuş bir vaziyette araçtan çıkartıldığını ifade etti. Prens Philip'in  yanında, koruma olduğu tahmin edilen bir kişinin daha bulunduğu kaydedildi.

Kraliçe Elizabeth'in eşi trafik kazası geçirdi

NEDENİ BİLİNMİYOR

Norfolk polisi, kazada diğer araçta bulunan iki kişinin küçük yaralanmalara maruz kaldığını bildirirken, kazaya neyin neden olduğu henüz bilinmiyor.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.