Ağaoğlu: Bizden 6 kat fazla harcayanlardan başarılıyız
ensonhaber.com

Ahmet Ağaoğlu, kulübün Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'nun sözleri şu şekilde:

"ONLARDAN DAHA BAŞARILIYIZ"

"Herkesin gözü üzerimizde. Erkenden ayağımızın kayacağını düşünüyorlardı. Bizim başarılı olmamız bazı kesimleri rahatsız ediyor. Trabzonspor, 16.5 milyon euro bütçeyle kurulmuş bir takım. Kendisinden 4-5-6 kat daha fazla harcayan kulüplerden daha başarılı durumdadır. Ben de o kulüplerin başında olsam, ben de rahatsız olurdum. En azından kendi adıma rahatsızlık duyardım. Neden ben yapamıyorum da Trabzonspor yapıyor, çünkü Trabzonspor farkı bir takım ve işin doğrusunu yapmaya çalışıyor. Yönetim olarak bu bayrağı bu noktaya getiren geçmiş dönem üyelerinin emanetlerine sahip çıkmak için çabalıyoruz."

Ağaoğlu: Bizden 6 kat fazla harcayanlardan başarılıyız

"EN UFAK BİR ENDİŞEMİZ YOK"

"Alanyaspor maçından sonra oyuncularımız çok daha farklı bir motivasyonla lige odaklanmış durumda. Oyuncularımızın morali yerinde. Alanya maçı zor geçeceğini biliyorduk, bekliyorduk. Bir takım farklı unsurların bu şekilde devreye gireceğinden de açıkçası yani beklentimiz vardı ama bu kadar aşırı olacağını beklemiyorduk. Önümüzde en büyük engel olarak gördüğümüz maçlardan bir tanesiydi hatta en önemli maçtı. Bizim rakiplerimizle oynayacaklar. Bu 6 maç sonucunda takımımızın ligi zirvede şampiyona olarak bitireceğinden en ufak kuşku ve endişemiz yok."

Ağaoğlu: Bizden 6 kat fazla harcayanlardan başarılıyız

"3 KUPAYI DA KAZANACAĞIZ"

"23 sene sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yendik ve finale yükseldik. 23 sene sonra Fenerbahçe'ye karşı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda galibiyet alınca kimse size kupa vermez. Beraberliğin dahi bize yettiği bir maçtı. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanacağız. Hedefimiz lig ve kupayı kazanıp, Süper Kupa ile de bunu taçlandırmak. Kupalar kaptanımızın hocamızın elinde göğe yükselecek."