Ali Koç: İki maç yolsuzluğun belgesi oldu

Fenerbahçe'nin şubat ayı olağan genel kurul toplantısı Başkan Ali Koç ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Biz yalandan adalet istemiyoruz"

"Biz yalandan adalet istemiyoruz. Herkese uygulanacak bir adalet sistemi bize fazlasıyla yeter. Sivasspor maçı sonrası zaten çürümüş ve kokuşmuş hakemlik müessesesinin futboldaki yolsuzluk belgesi budur. İki maçta olan 5 puanlık etki, büyük bir etkidir."

"Bizim bir tane yüzümüz var"

"O camianın şimdi pompaladıkları şey, 'Bitirmeyiz' lafını 'Ya ben onu yanlışlıkla söyledim' lafı defalarca pişiriliyor. Bizim bir tane yüzümüz var, özelde de umumide de aynı."

"İki maç yolsuzluğun belgesi"

"Bugüne kadar hiç konuşmayan kulüp, benim de sesimi kullanarak bir video yapmışlar. Dün uyandılar, ortalığa mesaj atmaya başladılar. Ben gülerek izledim. Ayrıca Sivasspor-Galatasaray ve Adana Demir-Fenerbahçe maçları... Futbolda yolsuzluğun belgesi işte bu iki maçtır."

"Ali Palabıyık ve Koray Gençerler..."

"Ali Palabıyık'ın geçen haftanın en kritik maçına atanması bilinerek yapılan bir hatadır. Giden MHK, giderken birilerine bir hediye verdiler. 'Bizden sonrası tufandır' kafasıyla hareket ettiler. Koray Gençerler kimdir? Bundan 2 yıl önce bir Fenerbahçe-Konyaspor maçı oynanadı. Pelkas harika bir gol atmıştı. Ali Koç: "Koray Gençlerler, kimdir? 2 sene evvel lider gidiyorduk, Konyaspor maçında Pelkas harika bir gol atmıştı. Skora sevinirken, eli icat eden ve golü iptal eden VAR'daki hakem."

"Konya maçında da yaptı"

"Bu sene yine Konya maçı, Valencia aptalca bir hareket yapıyor, bana göre sarı kartlık bir hareket. Hakemin arkası dönük, VAR'dan uyarıyor ve Valencia kırmızı kart görüyor."