Ferdi Kadıoğlu: Avrupa'ya gitmek istiyorum

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, antrenman sonrası Samandıra'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başarılı futbolcu, transferden bu sezonki hedeflerine birçok soruyu yanıtladı.

"Oynadıkça daha da güçlendim"

"Fenerbahçe'ye geldiğim ilk sezon çok fazla oynayamadım. Güçlü kalmak zordu benim için. Oynadıkça daha da güçlendim. Son 3 yıl çok daha fazla süre aldım. Bu unsurlar da sizi daha güçlü hale getiriyor."

"Bu takımda çok tecrübeli oyuncu var"

"Takımda çok fazla tecrübeli oyuncu var. Herkesin bu noktada sorumluluğu var. Diğer takım arkadaşlarım da birbirlerini motive ediyorlar. Ben takımın en eski oyuncusu olabilirim ama bize gelmeden önce şampiyonluk yaşayan çok tecrübeli oyuncular var."

"Favori pozisyonum 10 numara"

"Favori pozisyonum 10 numara ama kenarda oynamaktan da mutlu olduğumu söyleyebilirim. Hangi pozisyonda oynadığımın bir önemi yok. Oynadığım her pozisyonda başarılı olduğumu düşünüyorum. Hocam bana görev verdiği takdirde hangi pozisyon olursa olsun oynarım."

"Kendimizi geliştiriyoruz"

"Geçen seneden itibaren oldukça gelişim kaydediyoruz. Bu gelişimi bu hocayla beraber sürdürüyoruz. Ben de kendi özelliklerimi sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Hocanın da bizim de taktiksel anlamda güçlü yanımız var. Günden güne takım olarak kendimizi geliştiriyoruz. Hocamız da bu noktada bize yardımcı oluyor."

"Tek odağım Fenerbahçe"

"Tabii ki Avrupa'ya gitme hayalim var ama şu an takım olarak şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Şimdi tek odak noktam Fenerbahçe."