Gökhan Zan: Yalvarıyorum yardım edin

Türkiye 6 Şubat sabahına büyük bir felaketle uyandı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde korkunç bir deprem yaşandı.

Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay gibi illerde hissedilen deprem, adeta yıkıma yol açtı.

Yardım istedi

Geçtiğimiz sezon Hatayspor'da görev alan Gökhan Zan, memleketi Hatay için yardım istedi.

Futbolculuk döneminde Beşiktaş ve Galatasaray formaları da giyen eski oyuncu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in ardından konuştu ve yardım beklediklerini söyledi.

"Hepimiz çok zor durumdayız"

Instagram'da kısa bir yayın açarak şu ifadelerde bulundu:

“Yalvarıyorum ne olur. Tanımıyorum kimseyi ama yalvarıyorum yardım edin. Hepimiz çok kötüyüz. Hepimiz çok zor durumdayız. Çok zor internet buldum şarjım da bitecek. Yardım eden yok. İnsanların çığlıkları, yaşlı teyzeler, yaşlı insanlar, çöken binada bekleyen insanlar hiçbir şey yapamıyorlar.

Yaşlı bir teyzenin bana seslenişi kulağımda kaldı. “Yavrum nolur yardım et bana diyor.” Elimden hiçbir şey gelmiyor. Çok kötü bir şey. Yardım eden yok. AFAD yok. Kimse yok burada. Kimse yok. Yardım eden yok. Hatay bitmiş. Yalvarıyorum ne olur sadece sesimizi duyurun Hatay için.”