Sercan Yıldırım: Keşke Galatasaray'a gitmeseydim

Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım, Galatasaray'da geçirdiği günler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte o röportaj:

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'da forma giydiğin dönemde taraftarlardan tepki çekmiştin ve Bursaspor'a kiralanmıştın.

O tepkilerin ardından Galatasaray defterini tamamen kapatmış mıydın? sorusuna ise 26 yaşındaki oyuncu, şu yanıtı verdi:

G.SARAY'I TAMAMEN SİLMİŞTİM

“Geçen sene Hamza hocanın olması beni etkilemişti. Hamza hocanın bana tutumu ve yaklaşımı çok önemliydi. O yüzden de ben kalsaydım kendisi için kalacaktım. Faydalı olabileceğimi de düşünüyordum. Ön plana çıkacağıma inanıyordum. Olmadı, ben de hemen ardından Bursa'ya gelmiştim. Bu seneyle alakalı hiçbir şekilde Galatasaray'da kalacağım yönünde bir düşüncem yoktu. Zaten haberlerde çıktı. Ben kendilerine de Bursaspor'dan başka takıma gitmeyeceğimi söyledim. Dileğim de oldu. Galatasaray defterini tamamen silmiştim”

Sercan Yıldırım: Keşke Galatasaray'a gitmeseydim

YA BURSA YA AVRUPA

''Tekrar Galatasaray'dan teklif gelmesi halinde gitmeyi düşünmediğini ifade eden Yıldırım, “Ben asla bir daha öyle bir tercih yapmam. Tekrar öyle bir teklif gelse bile. Bu saatten sonra düşünürsem yurt dışına düşünürüm. Onun dışında Bursaspor'da futbolu bırakmak istiyorum”

Sercan Yıldırım: Keşke Galatasaray'a gitmeseydim

G.SARAY'A GİTTİĞİME PİŞMAN OLDUM

‘Galatasaray'a keşke hiç gitmeseydim dediğin oldu mu?' sorusuna da Yıldırım, “Kesinlikle oldu ama tabi o sıra olumsuz durumlar vardı. Benim elimde değildi. Ben gitmedim açıkçası. Bunu herkes yanlış biliyor. İmza attığımda da söylemiştim. Belli nedenlerden dolayı gitmiştim. Olayları takip edenlerin hepsi farkındaydı” dedi.