Taffarel'den Ronaldinho'ya: Brezilya'da kal

Taffarel'den Ronaldinho'ya: Brezilya'da kal

Galatasaray kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Beşiktaş'ın Ronaldinho transferi gündemdeyken Brezilya'ya bir demeç verdi. Ronaldinho ile uzun zamandır konuşmadığını ifade eden Taffarel, arkadaşına "orada kal" tavsiyesi gönderdi.

ATLETİCO MİNEİRO'DA KAL

Ronaldinho'nun yaşadığı yerin çok güzel olduğunu ifade eden eski eldiven, "Atletico Mineiro'da kalmasını tavsiye ediyorum. Kendimizi bir yerde iyi hissediyorsak değişikliğe gerek yok. Onun mutlu olduğunu düşünüyorum. Ama her şey ona ve ailesinin vereceği karara bağlı" diye konuştu.

Beşiktaş'ın durumu hakkında bilgi veren Galatasaraylı antrenör, "Burada rekabet yüksek. Beşiktaş Ronaldinho gibi bir oyuncu ister. Manuel Fernandes ile problemleri var ve Ronaldinho gibi bir oyuncuya ihtiyaç duyuyorlar. İstanbul yaşamak için güzel bir şehir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu söyleyen Taffarel, "Beşiktaş yeni stat yapmakta olan iyi bir takım. Ateşli taraftarlarının ön plana çıktığı harika bir takım. Sezona iyi başladılar ama sonradan onları evlerinde yendik, çıkan olaylardan sonra cezalandırıldılar" diyerek sözlerini noktaladı.