Beşiktaş, Nika Ninua'yı istiyor
ensonhaber.com

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig maçları, yeniden devam ederken futbol takımları ise yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Önümüzdeki sezon düşük bütçeli ancak şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların, Dinamo Tiflis forması giyen Nika Ninua ile ilgilendiği öğrenildi.

GÜRCÜ BASINI: ANLAŞMA SAĞLANDI

Gürcü basınında konuyla ilgili yer alan haberlere göre; taraflar arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma da sağlandı.

Öte yandan söz konusu haberde, transferin detaylarının henüz belli olmadığı belirtilirken, oyuncunun ise iddiaları doğruladığı da ifade edildi.

Beşiktaş'ın istediği Nika Ninua'nın muhteşem golleri - İZLE

800 BİN EUROYA ANLAŞTI

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre ise; siyah-beyazlılar, Dinamo Tiflis ile 800 bin euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Gürcü orta saha ile 5 yıllığına el sıkıştığı öğrenilen Kartal'ın, yıllık 300-350 bin euro maaş ödemesi yapacağı belirtildi.

21 YAŞINDA, TAKIM KAPTANI

Dinamo Tiflis formasıyla gelecek vadeden bir performans ortaya koyan Nika Ninua, 21 yaşında olmasına rağmen 4 sezondur Dinamo Riflis'in A Takımı'nda forma giyiyor ve takımın kaptanı olarak bulunuyor.

Orta sahanın ortasında forma giyen Ninua; Dinamo Tiflis formasıyla çıktığı 36 maçta 9 gol atıp, 8 asist yaparken; geçen sezon takımı ile şampiyonluk sevinci de yaşamıştı.

Beşiktaş, Nika Ninua'yı istiyor

YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Sözleşmesi Aralık 2020'de sona erecek olan futbolcu, geçen sezon Gürcistan Ligi'nde yılın oyuncusu seçilmişti.