Küçükkaya'dan İmamoğlu-Yıldırım yayını açıklaması
ensonhaber.com

23 Haziran'da yapılacak İBB seçimleri öncesinde, AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği canlı yayın programını yönetecek İsmail Küçükkaya, açıklamalarda bulundu.

İsmail Küçükkaya, FOX TV’nin ana haberine konuk oldu. Bunun kendisi için tarihi bir sorumluluk olduğunu belirten Küçükkaya, bu programı sunmanın kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.

Küçükkaya'dan İmamoğlu-Yıldırım yayını açıklaması VİDEO

"İKİ ŞART SUNDU"

Görevi kabul etmek için iki şart sunduğunu da söyleyen Küçükkaya, “Bana bu teklif geldiğinde iki şartım olacak dedim. İki adayın da benim bu programı sunmamı istemesi ve iki partinin de benim için onay vermesi. Bu şartlar gerçekleşirse o zaman görevi kabul ederim dedim” ifadelerini kullandı.

"KAMUNUN MERAK ETTİĞİ TÜM SORULARI SORACAĞIM"

Kamunun merak ettiği tüm soruları soracağını belirten Küçükkaya, soruları kendisinin hazırlayacağını ve yayının 3 saat sürmesini plandığını söyledi.

"EŞİT SORU EŞİT SÜRE"

İsmail Küçükkaya, süre ve sorular hakkında "2 liderle henüz konuşmadım ama eşit süre ve eşit sorular vereceğim. Sadece seçimler hakkında sorular soracağım. Kafamdaki süre, 45-45. 10'ar dakikalık molalarla 3 kuşak düşünüyorum. Bunu ikisine de soracağım. 9'da başlasın 12'de bitsin istiyorum" dedi.