Lucescu: Takıma forvet bulamadım

Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İsveç ile oynanacak maç öncesinde basın toplantısı düzenledi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Lucescu'nun basın toplantısı - VİDEO

''SEYİRCİ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR''

Mircea Lucescu'nun basın toplantısında yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"Sonuç almamız lazım, sonuçlar performansı yukarı çeker ve böyle gösterir. Yarınki maçın bilincindeyiz. Bazı oyuncularımız müsait değildi ama elimizde bulunan kadro işin önemlinin farkında. Bizim için önemli bir maç. Stockholm'deki gibi büyük bir seyirci desteği bekliyoruz, çünkü bu genç ekibin seyirci desteğine ihtiyacı var."

Lucescu: Takıma forvet bulamadım

''HEPSİ ARTIK İLK 11 OYNUYOR''

"Bir senedir bu arkadaşlarla çalışıyoruz ve daha üst seviyelere çıkıyoruz, hepsi kendi takımlarında ilk 11 oynamaya başladı. Okay gibi, Cengiz Ünder gibi. Öncede orta yaş bir takım vardı, şimdi daha genciz ve daha ileriye gitmek istiyoruz."

Lucescu: Takıma forvet bulamadım

BURAK YILMAZ'I ALACAKTIM OLMADI

"Emre Akbaba bizim için önemliydi, burda olmaması üzücü, bizim oyunumuzda önemli bir rolü var. Mehmet Topal'da hazır olamayacak ancak bizimle beraber. Enes'in sağlık problemi var, Burak Yılmaz'ı almak istiyordum ancak kulübü ile yaşadıklarından dolayı mümkün olmadı. Umut Bulut var, 34 yaşında olduğu için olmadı. Enes, sağlık sorunlarından dolayı olmadı. Forvet bulamadım. Ancak, çok iyi bir ekibim var. Tecrübe lazım, genç bir ekibim var ve çok memnunum. Hatalar yapıyoruz, hatalardan dolayı goller yiyoruz, bireysel hatalar. Oyun planınına bağlı kalmadığımız için gol yiyoruz."

Lucescu: Takıma forvet bulamadım

MERT'E KAPILARI KAPATMADIK

"Mert'i ilk önce almak istedim. Lakin, 28-29 yaşında başladı kariyerine, iyi bir takımda. Ancak, Sinan Bolat, Belçika Ligi'nin en iyi kalecisi, Serkan zaten yıllardır banko oynayan bir oyuncu, Okan'da Bursaspor'un kalesini koruyor. Mert'e de kapıyı kapamadık tabiiki, böyle oynamaya devam ederse alabiliriz onu da."