Madonna Beyaz Türkler'i rahatlattı

Madonna Beyaz Türkler'i rahatlattı

ENSONHABER.COM/DETAY HABER Aylar öncesinden biletleri tükenen Madonna konserinin aynı zamanda bazı protestolara da sahne olması bekleniyordu. Özellikle hükümetin kürtaj çıkışına sert tepki gösterenler bu yönde ciddi hazırlıklara girişmişti. Ancak ünlü şarkıcı bu yönde herhangi bir çıkışta bulunmadı.

SAHNEYE KİLİSE MAKETİYLE ÇIKTI

Modern çağın pop ikonu olarak gösterilen katolik Madonna, yanında keşişlerle beraber tepesinde haç olan koca maketi İstanbul'da gözümüze gözümüze soktu.

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Madonna Beyaz Türkler'i rahatlattı

TT Arena'yı dolduran 10 binlerce Beyaz Türk, başlarında Ertuğrul Özkök olmak üzere, AK Parti'ye kürtajla çaksın diye umut etti ama boşunaydı. Çünkü Madonna kürtaj karşıtlığının en sert bir şekilde karşılığını bulduğu Katolik mezhebine bağlıydı.

ŞERİAT GELECEK KORKUSU

Operaya mescit, İstanbul'un tepesine cami tartışmalarında sert muhalefet yapan Beyaz Türkler iyiden iyiye şeriat geliyor paranoyalarını yeniden hortlatmıştı. Neyse ki Madonna TT Arena'daki konser sahnesine kilise maketiyle çıktı da Beyaz Türkler az da olsa nefes aldılar..

Loca biletlerinden 1 milyon lira saha biletleri satışından 10 milyon lira gelir elde edilen bir konserde Madonna'dan Beyaz Türklere bir jest geldi. Konser sonunda Türk bayrağıyla çıkan dansçılar bir de 10. yıl marşını da söyleselerdi tam olacaktı.