Aracına erik atan çocuğu döven şahsa ev hapsi
İHA

Tuzla’da aracına erik çekirdeği attığı iddiasıyla 12 yaşındaki çocuğu feci şekilde döven U.Ö. hakkında “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “kendini savunamayacak durumda bulunan çocuğu yaralama” suçlarından konutu terk etmemek ve elektronik kelepçe takılmak suretiyle yurtdışı yasağı konularak adli kontrol hükümleri uygulandı.

ERİK ÇEKİRDEĞİ ARABASINA GELİNCE ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

Arkadaşlarıyla erik yiyen 12 yaşındaki küçük çocuk, eriğin çekirdeklerini yola attı. Bu sırada çekirdeklerden biri, yoldan geçen otomobile geldi. Çekirdeği taş sanan adam, çocuğu kovalayıp yakaladı. Çocuğa ilk önce yumruk atan maganda, yere düşen çocuğa bu kez tekme atmaya başladı.

Aracına erik atan çocuğu döven şahsa ev hapsi

Tuzla'da aracına erik atan çocuğu öldüresiye döven maganda ViDEO

TEKMELEDİ, YUMRUKLADI, ORMANA GÖTÜRÜYORDU Kİ MÜDAHALE EDİLDİ

Küçük çocuğu öldüresiye döven şahıs, hızını alamayarak çocuğu yakındaki ormana sürüklemeye başladı. Bu sırada bir vatandaş, ormana doğru koşarak magandaya polisi çağıracağını, çocuğu bırakmasını söyledi. Küçük çocuğu döven maganda, bunun üzerine olay yerinden hızla uzaklaştı.

Tuzla'da magandanın dövdüğü çocuk o anları anlattı ViDEO

Aracına erik atan çocuğu döven şahsa ev hapsi

MAGANDANIN KÜÇÜK ÇOCUĞA ŞİDDET ANLARI KAMERADA

Polis her yerde magandayı ararken, küçük çocuğa şahsın attığı öldüresiye dayak kameralarca kaydedildi. Görüntülerde şahıs çocuğa yumruk atıyor, ardından tekme atıp yerlerde sürüklüyor.

Tuzla’da çocuğu öldüresiye döven şahıs yakalandı VİDEO

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)