Bade Süalp: Kocama hala doyamadım İZLE

bade süalp

ELELE dergisinin aralık sayısına konuşan Bade Süalp, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Önce aşık oldu... Çok kısa bir süre sonra evlilik haberi geldi, ardından hamile olduğunu öğrendik, şimdiyse bir oğlu var! Bade Süalp değişimi hızlı yaşayan ama ruhu değişmeyen kadınlardan! Azur adını verdiği oğlu 4 aylık olan Süalp, “Tadı damağımda kaldı” dediği oyunculuğa geri dönmek istiyor. Konu aşka geldiğinde ise Daha doyamadım kocama” diyor… ‘Elele’ dergisi için objektif karşısına geçen Süalp; yeni hayat serüvenini ve hayallerini anlattı.

Bade Süalp Elele Aralık sayısı çekimi İZLE

İşte Bade Süalp'in açıklamalarından ara başlıklar...

- Evlilik, annelik derken setlerden uzak kaldınız. Yeni hayatınıza alışabildiniz mi?

"HAYATIN RİTMİNİ BEBEĞİMLE TUTMAYA ÇALIŞIYORUM"

Yeniden doğdum, yeni bir hayata doğdum. Artık evli ve çocuklu bir kadınım ama tekrar işime geri dönmeyi istiyorum. Aslında evlendiğimde yine bir şeyler yapıyordum ama hamile kalınca biraz uzaklaşmış oldum. Hamileyken dinlenmek istedim, bebeğimle birlikte de dinlendim. Şimdi hayatın ritmini yeniden onunla birlikte tutturma isteğindeyim.

- Oğlunuzla ilk karşılaşma anı nasıldı?"

"İKİMİZ DE AĞLIYORDUK"

İkimiz de ağlıyorduk, sonra birbirimize bakıp sustuk. Çok güzel bir duygu gerçekten her kadının yaşaması gereken özel bir an.

- Annelik neler hissettirdi?

"AZUR BANA AİT BİR ORGAN GİBİ"

Çok kutsal ve tarifi olmayan bir durum bence. Azur dünyaya geldiğinde onu ben doğurmamışım gibi hissettim bir an. Çünkü içimdeydi, sonra bir anda dışarıda… Ancak bana ait bir organ gibi. Şu an biraz daha güçlü olmak zorundayım. İlk doğum yaptığım zaman kanatlarını açmış, evladını koruyan bir kartal gibiydim resmen.

- Çocuktan sonra çiftler tutkulu aşklardan bahsedemiyor sanki. Sizin aşkınız nasıl bir evrede?

HALA KOCAMA DOYAMADIM

Çok kısa sürede evlendik. Uzun uzun flört edip, nişanlı kalıp, evlenmedik biz. Birbirimizi tanıdık, bir ay sonra evlenip balayına çıktık, balayından döndük, hamile kaldım. Ben hala eşime doyamadım, doyar mıyım bilmiyorum. Hep böyle bir aşk ile devam edecek herhalde. Çocuğuma başka türlü aşığım, eşime başka türlü...

Bade Süalp: Kocama hala doyamadım İZLE

- Evlilik fedakarlık istiyor mu?

"YUVAYI GERÇEKTEN DİŞİ KUŞ YAPIYORMUŞ"

30 yıl tek başınaydım. Kendi düzenimi kurmuştum. Evlenince iki kişi bir beden oluyor. Başka bir aile ile kendi ailenden gördüklerini sentezleyip yeni bir hayat kuruyorsun. Bu kolay bir iş değil. Özveri işin içine girdiği zaman denge geliyor hayata ama şunu söyleyebilirim ki kadına çok iş düşüyor, yuvayı gerçekten dişi kuş yapıyormuş.

- Hayatınızın nasıl bir evresindesiniz?

Çocukluğumdan beri empati duygusu gelişmiş biri olduğum için hayatı hep anlayarak büyüdüm. Belki de içimdeki çocuk o yüzden gitmiyor. Doyamadım o halime. Azur’la birlikte büyüyorum şu anda mesela. Onun çocukluk döneminde ben de tam çocuk olacağım herhalde. Geriye sarıyor film bende, ‘Benjamin Button’ gibiyim.

- Setleri özlediniz mi?

“SETLERi ÇOK ÖZLEDiM”

Çok! Yani işin içindeyken çok yorucu diye sitem ediyoruz ama çalışmadan da olmuyor.

Şu anda her şeyi yeniden algılama, taşları yerine oturtma evresindesiniz…

AÇGÖZLÜ OLDUM

Aslında evet… Hiçbir şeyde gözüm yok ama bir yandan açgözlü bir durumdayım; her şey olsun istiyorum. Anneliği tadarken diğer şeyleri kaçırırsam diye bir karmaşa yaşıyorum. Çünkü ben çalışmak için yaratılmışım. Boş duramıyorum. Gaye Sökmen’le bir araya geldim. Yeni bir başlangıç yapıyorum! Bade Süalp olarak yeniden doğuyorum!