Bergüzar Korel: 30’umdan sonra güzelleştim

30’lu yaşların kendisini daha güzel hissettirdiğini söylüyor Bergüzar Korel... Evliliğin hayatını kolaylaştırdığını da söylemeden geçemiyor. Korel, yeni sezonda hiçbir projede yer almayacak, sevenlerine kendini özletecek. Çünkü bu yıl yalnızca anne olmak istiyor... Güzel oyuncu, Marie Claire dergisinin sorularını yanıtladı.

Bergüzar Korel: 30’umdan sonra güzelleştim

"BU YIL SADECE ANNE OLMAK İSTİYORUM"

Bu kadar yoğun geçen bir dönemden sonra nasıl dinlenmeyi planlıyorsunuz?

- Yazın 1,5-2 ay kadar bir boşluğumuz olsa da bu dönemlerde beni çok cezbeden bir proje yoksa iş almamayı tercih ediyorum. Zaten yıl içinde o kadar çok çalışıyorum ki bunun en büyük etkisini oğlumuz Ali yaşıyor. Üstelik ben normal çalışan bir anneye göre Ali’yle fazla zaman geçirmeme rağmen. Sette bana öyle bir konfor yarattılar ki, Ali sete geldiğinde evdeki düzeni devam ettirebildim. Ama bu yıl sadece anne olmak istiyorum. Uzun bir süre dinlenmek istiyorum...

Güzel oyuncu Bergüzar Korel-Foto Galeri

Yeni projeler geliyor mu, yoksa önümüzdeki sezon sizi ekranlarda göremeyecek miyiz?

- Elbette ki birtakım projeler geldi, fakat bir süre çalışmak istemediğimi o kadar net bir şekilde söyledim ki herkes yeni sezona dair fikrimi biliyor. Fiziksel yorgunluğumun yanı sıra, beynim de çok yoruldu. Çok güçlü bir ezberim olmasına rağmen artık son zamanlarda ezber yapmakta bile zorlanıyordum. “Karadayı”, çıtası yüksek bir iş oldu. Bundan sonra en doğru kararı verip öyle seyircinin karşısına çıkmak isterim. Doğru proje çok önemli, çünkü seyirci samimiyetsizliği hemen anlıyor. Feride çok samimi bir karakterdi. Çocuktu, âşıktı, despottu ama çok kırılgandı. Dolayısıyla ben Feride’de zaten bir kadın oyuncunun karakterde gösterebileceği her şeyi sergileme şansına eriştim. O anlamda yelpazem çok genişledi diyebilirim.

"30'UMDAN SONRA DAHA GÜZELLEŞTİM"

20’li yaşlarla 30’lu yaşlar arasında ne gibi farklar var sizce?

- 20’li yaşlarımla ilgili “Keşke daha çok tadını çıkarsaydım” dediğim oluyor ama 30’umdan sonra daha güzelleşmiş ve çok daha mutlu hissediyorum kendimi. Artık ne istediğimi biliyorum.

Bergüzar Korel: 30’umdan sonra güzelleştim