Derya Tuna'dan Ayşegül Yıldız'ı çıldırtacak fotoğraf

Derya Tuna'dan Ayşegül Yıldız'ı çıldırtacak fotoğraf

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna geçmişte yıldızının hiç barışmadığı Tatlıses'in oğlu Ahmet'le sırt sırta çektirdiği fotoğrafı, "İdo'nun yakışıklı ağabeyi Cevahir AVM Tatlıses'ten sonra, Etiler Mahal Tatlıses'te dondurma yemek için geldi" notuyla yayınladı. Ahmet Tatlıses 2011'in eylül ayında babasının Ayşegül Yıldız'la evliliğine tam destek vermiş, nikahta babasının yanında bütün fotoğraflarda mutluluk pozu vermişti.

TATLISES AİLESİ DERYA TUNA İLE BARIŞTI

O günlerde Derya Tuna, Tatlıses'in kendisiyle değil de, Ayşegül Yıldız'la yaptığı sürpriz nikah karşısında büyük bir şok yaşamıştı. Ancak zaman Tatlıses'in "Ana kraliçem" dediği Derya Tuna'nın lehine işledi. 1 yıl önce Elif Ada adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getiren Ayşegül Yıldız'la Tatlıses'in arası bozuldu. Çift geçen yıl sonu boşandı. Ayşegül Yıldız'ın pabucu dama atılınca Tuna'yla başta Ahmet Tatlıses olmak üzere tüm ailenin arası düzeldi.

AYŞEGÜL YILDIZ'A İNCE MESAJ

Ahmet Tatlıses, geçen günlerde 1 yaşına basan ve babasının kopyası olan kardeşi Elif Ada'yla çektirdiği pozu "Unutma bir çocuk bilgedir. Onun zihni henüz kirletilmemiştir. Onun üzerinde bu yüzden Allah'ın rahmeti ve nuru vardır. Elifada'm" notuyla paylaştı.

Babasının sağ kolu olan Tatlıses'in bu yorumunun Ayşegül Yıldız'la arasının eskisi kadar iyi olmadığı şeklinde yorumlandı.