Ivana'dan evlilik teklifine fotoğraflı cevap

Ivana'dan evlilik teklifine fotoğraflı cevap

Yurdal Sert ile boşanma sürecinde eşinin yakın arkadaşı Hatem Yavuz ile flört eden Ivana Sert, bir ay önce yine ex-eşinin yakın arkadaşlarından biri olan Sinan Akıman'a gönlünü kaptırmıştı.

Henüz cicim aylarını yaşayan ve Los Angeles'ta 10 gün tatil yapan aşıklar, ilişkilerini gizli yaşamayı tercih ediyordu. Ancak İvana Sert'in ex-aşkı Hatem Yavuz, Facebook sayfasına "Evlen benimle" diye bir mektup yükleyip ortalığı karıştırınca işler bir anda değişti...

Hatem Yavuz ve Ivana Sert

HATEM YAVUZ'UN IVANA SERT'E FACEBOOK'TAN YAZDIĞI MEKTUP

YENİ SEVGİLİSİYLE SARMAŞ DOLAŞ FOTOĞRAFINI EKLEDİ

Yeni sevgilisi ile basından köşe bucak kaçan İvana Sert, Hatem Yavuz'un "Evlen benimle" teklifine, yeni sevgilisi Sinan Akıman ile çekilmiş sarmaş dolaş fotoğraflarıyla cevap verdi.

Ivana'dan evlilik teklifine fotoğraflı cevap

HATEM KONUŞTU

Ünlü İkoncan Ivana Sert'e yazdığı evlilik teklifi mektubu ile magazin dünyasında adını duyuran İşadamı Hatem Yavuz tüm bilinmeyenleri Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem olmaz programına anlattı.

"YURDAL SERT İLE ESKİ ARKADAŞIZ"

"Yurdal Sert ile gençliğimden itibaren arkadaşım. Yurdal Sert ile birbirimize arabalarımızın anahtarlarını verecek kadar samimiydik. Buraya gelme sebebim, kamuoyuna kötü biri olarak lanse edilmem.

"İLİŞKİMİZ 2 YIL ÖNCE BAŞLADI"

Ivana ile 2 yıl önce sevgili olduk. Skandal bizi şöyle yakınlaştırdı; Herhangi bir niyet yoktu, çünkü evliydi. Ben de oralı değildim. Ne zaman şeytanca bir plan kurdular ve beni piyon olarak kullandılar.

Yurdal Sert'in ailesi boşanma davasından önce "Ivana'dan çek elini" dedi.
ben de yaptığım yatırımlar karşılanırsa kabul edebileceğimi söyledim.
"Tamam" dediler. Masraflarımı istediler. O dönem Ivana ile aramızda hiçbir şey yoktu. Sonra ise bu sözleri için benden özür dilediler ve iş devam etti.

"KÖTÜ ADAM OLARAK GÖSTERİLDİM"

Yurdal Sert'i Bodrum'da kadınlarla görünce ise "Tamam" dedim. O olay olmasa evlilikleri devam ederdi. Ben komplo kurmuşum, video ve fotoğraflar çekmişim. Evliliğin bitmesinde kendimi sorumlu görmedim ve savcılığa gittiğim gün piyon olduğumu anladım.

"AMAÇ IVANA'YI YIKMAKTI"

Amaç Ivana'yı yıkmaktı. Mal paylaşımından muaf tutmaktı. Ben piyon olduğumu fark ettim, çünkü amaç Ivana'ya para vermeden boşanmaktı. Yuva yıkan bir adam zannediliyorum. Beni kamuoyu yanlış tanıyor kötü adam olarak gösterildim.

"IVANA'YI ANGELİNA JOLIE GİBİ YAPACAKTIM"

Ivana ile Yurdal'ın sosyal çevrelerini çok beğenmiyordum. Ivana'nın doğum gününde herkes hediye verirken ben zarf verdim. Zarfın içerisinde bir Van bileti vardı. 2500 kıyafet yollamıştım. Ivana'yı Angelina Jolie gibi yapmak istedim.

"AŞKIMIZ KENYA'DA NETLİK KAZANDI"

İlişkimiz Kenya'da başladı. Ivana'nın çocuğu ve benim çocuğum kardeşten öteler.

Ivana'nın popülaritesi arttıktan sonra paranoyaklaşmaya başladı. Benim onunla olan ilişkimi söyleyeceğimi düşünüyordu. 'Türkiye'de özgür olamayız, Hazır değiliz bu ilişkiye, bu ülkeden ayrılalım' dedi.

"IVANA BANA 3 AY ÖNCE EVLENME TEKLİF ETTİ"

Ivana bana 3 ay önce "Sakin bir hayat istiyorum, evlenelim" dedi. Sonrasında aramız bozuldu. Evllilik teklifini yazdığım zaman kavgalıydık

"DÜNDEN BERİ AŞIK DEĞİLİM"

Dünden beri Ivana'ya aşık değilim. Seviyorum onu ama dünden beri değişti. Ivana ile Sinan Akıman'ın arkadaş olduklarını düşünmüştüm. Ivana'yı takip ettim. Çocuğunu bile görmeden Sinan Akıman'ın arabasına bindi ve bir gün sonra motosikletle eve döndü.

"BİR İLİŞKİ TEST EDECEĞİM OLMAZSA SANA GERİ DÖNECEĞİM"

Ivana bana, Sinan Akıman ile olan ilişkisi için;
"Özgürlüğümü buldum, ben birini buldum, onu deneyeceğim, test edeceğim, olursa sana döneceğim dedi ve çok ağladım." Kesinlikle kabul etmem. Bu bir namus meselesi.

Evlilik teklifi sonrasında cevap olarak "Ben sana göstereceğim" dedi. Demek bu fotoğraflarmış göstereceği ben de ona bye bye dedim.

Ivana'dan evlilik teklifine fotoğraflı cevap