Justin Timberlake ve Jessica Biel tatilde

Justin Timberlake ve Jessica Biel tatilde

Ünlü şarkıcı yoğun iş programının arasında eşine bir sürpriz yaptı ve onu dünyanın en gözde tatil merkezlerinden birine götürdü.

ROMANTİK TATİL

Yakında dünya turnesinin Avrupa ayağına başlayacak olan Justin Timberlake, eşi Jessica Biel ile birkaç günlük bir Barbados tatiline çıktı.

33 yaşındaki Timberlake, tatilde hem işleri yüzünden sık sık ayrı kaldığı eşi Biel ile vakit geçirdi hem de bu tatil aynı zamanda Jessica Biel'in 3 Mart'taki doğum günü için de geç bir kutlama oldu.

"AYRILIYORLAR" DEDİKODULARI SON BULDU

Ünlü çift böylece bir süre önce haklarında çıkan "ayrılıyorlar", "araları kötü" dedikodularını da ortadan kaldırmış oldu. ABD basınının ileri sürdüğüne göre Justin Timberlake bu kısa tatil için kesenin ağzını da açtı. Barbados'un Sandy Lane bölgesinde lüks bir villa kiraladı Timberlake.

Justin Timberlake ve Jessica Biel tatilde

Ayrıca günün büyük bir bölümünü de Biel ile birlikte günlüğü bin 125 dolar olan Seaduced adlı lüks bir yatta geçirdi. Bölgedeki diğer tatilciler Justin Timberlake ve Jessica Biel için "kesinlikle birbirlerine çok aşıklar" yorumunu yaptı. Timberlake, turnesinin yeni durakları için enerji depoladı.

Justin Timberlake ve Jessica Biel tatilde