Kadir İnanır: Dünyanın en güzel ülkesi Türkiye
ensonhaber.com

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Kadir İnanır, 2021 yılında Muğla'nın Ortaca ilçesinde beynine pıhtı atması nedeniyle yoğun bakıma alınarak 22 gün boyunca yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Zor günler geçiren ve hayranlarını üzüntüye boğan Kadir İnanır, uzun bir aranın ardından objektiflere yansıdı.

tv100'de yer alan habere göre, ilk önce kendisini izinsiz çektiklerini sanan İnanır, muhabirleri azarladıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren usta sanatçı, Türkiye'nin seçim gündemine de değindi.

Bir dönem HDP'den siyasete atılmayı planlayan Kadir İnanır, muhalefetin barış içerisinde oturup konuşması gerektiğini ifade edip şunları söyledi;

"Sağlığım iyi"

“Dalaman’daydım yeni İstanbul’a geldim. Sağlık durumum; gayet iyiyim. Operasyonlar başarılı geçti. Gelen teklifleri değerlendiriyorum. İşin özü şu; bu zamana kadar yaptığımız işleri tartması lazım.

"Umutsuzluğa kapılmayın"

Toplum olarak umutsuzluğa kapılmamamız lazım. Önce barışı sağlayacağız içerde dışarda her yerde. Tek kelime kullanıyoruz ve ısrarla kullanıyoruz adına da büyük barış diyoruz. Büyük barışı mutlaka yakalarsak hep beraber her şey güzel olacak.

"Dünyanın en güzel ülkesi Türkiye"

Hiç umutsuzluğa düşmek yok, iyi günler olacak. Bunun için el birliğiyle herkesin katlı sağlaması lazım. Herkesin düşüncesi farklı olabilir, bunları tartışırız ama kavga olmadan birbirimizi kırmadan. Gerçekleri görerek ve olumsuz gerçekleri ortadan kaldırdıktan sonra göreceksiniz dünyanın en güzel ülkesi burası. Bir cennete dönüşecek.”